Η Ομάδα

Η Τζίνα Αποστολοπούλου αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του Ε.Μ.Π. το 2009 και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Σχεδιασμό Φωτισμού – Πολυμέσα. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια συνέδρια και διαγωνισμούς κι έχει πραγματοποιήσει μελέτες κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων καθώς επίσης και μελέτες φωτισμού. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την οργάνωση εργοταξίων ως επιβλέπουσα μηχανικός και project manager.

Η Δανάη Δίου αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. το 2009. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε υποτροφίες και έχει διακριθεί σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Από τότε έχει εργαστεί σε μεγάλο αριθμό έργων που ποικίλλουν σε κλίμακα, από μελέτες αστικού σχεδιασμού και κτιρίων μέχρι ανακαινίσεις καταστημάτων και κατασκευή επιπλων.  Έχει εξίσου μεγάλη εμπειρία στην αρχιτεκτονική μελέτη και μελέτη εφαρμογής όσο και στην επίβλεψη και κατασκευή έργων υψηλών προδιαγραφών. Εξειδικεύεται στον παραμετρικό σχεδιασμό και τις τεχνολογίες cad-cam με τα οποία έχει κατασκευάσει δικά της έπιπλα και διακοσμητικά από μάρμαρο και κοσμήματα με 3d printer.

Η Χάρις Σγουρίδου αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού Πόλεων και Κτιρίων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απέσπασε διακρίσεις σε παγκόσμιους  αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Διαθέτει στο ενεργητικό της έργα που αφορούν στο σχεδιασμό εμπορικών χώρων, ιδιωτικών κατοικιών και γραφείων.